Konferanse og foredrag for bedrifter

Vi hjelper deg med din neste konferanse

Kjentfolk AS har siden år 2000 høstet bred erfaring innen leveranser av  konferanser. Gjennom vårt betydelige nettverk av norske og utenlandske foredragsholdere innen en rekke ulike fag- og kompetanseområder tar vi på oss å skaffe rett faginnhold – til rett pris – for din konferanse. 

 

Type konferanse

Ønsker du en konferanse med fokus på kulturbygging? Da kan vi anbefale Linda Hammerstrand. Hun er kanskje Sveriges beste foredragsholder innen kulturbygging. Eller hva med et foredrag som viser til hvorfor noen arbeidsfellesskap er mer harmoniske og produktive enn andre? Kjetil Hesselberg har en humoristisk og vitenskapelig tilnærming til temaet. Hvis du derimot skulle ønske et mer musikalt innslag kan vi anbefale dyktige foredragsholdere som Ole Paus eller Christian Ingebrigtsen. 

 

Edutainment konferanse

Kjentfolk AS satser tungt på kunnskapsformidling gjennom humoristisk læring, også kjent som edutainment. I dagens konferansemarked er det viktig å stikke seg ut på en positiv måte. Det er stadig flere firmaer som ser verdien i faglig påfyll og fagkonferanser blir mer og mer vanlig. Vi kan hjelpe deg med alt fra planlegging til gjennomføring, og vi har noen av Norges beste foredragsholdere – alt fra rene edutainere til artister som driver skjult teater – som vil sørge for at den faglige samlingen blir en suksess. 

Det er bare å ta kontakt med oss for uforpliktende forslag/tilbud.