Edutainment

Bjarne Brøndbo

Han har skapt liv rundt om hele Norge i en årrekke med D.D.E. Nå skaper han liv på egne bein.

D.D.E. sin frontfigur Bjarne Brøndbo er en artist med stort repertoar. Med sine gode skuespillerevner er han sterkt medskyldig i at Trøndelag Teater fikk tidenes suksess med forestillingen Purpur og gull. Men Bjarne er mer enn ubestridt førstesanger i D.D.E. og en forfører på teaterscenen. I ledige stunder er han å finne i kirka med Salmer på ville veier eller i festlig anledning som toastmaster og konferansier.

Med plateutgivelsen Salmer på ville veier viste Bjarne Brøndbo at han er i stand til å få stor fart på andre følelser enn lysten til å svinge på seidelen. Både mottakelsen av plata og kirketurnéene i etterkant har vært en suksess.

En godt bevart hemmelighet er at Bjarne Brøndbo er en av Norges beste toastmastere og konferansierer! Fra å ha gjort noen sporadiske toastmasteroppdrag har det bare ballet på seg. Bjarne har lyktes i toastmaster-rollen fordi han er en balansekunstner mellom det formelle og det løsslupne. Han får rett og slett folk til å trives.

Suksessen D.D.E. er mer enn gode låter og et forrykende sceneshow. Bak suksessen ligger hardt og målrettet arbeid. Hvordan dette arbeidet foregår i praksis beretter Bjarne Brøndbo mer enn gjerne om i sine foredrag.