Konferanse og foredrag for bedrifter

Fedon Lindberg

Et godt og langt liv. Et godt forhold til våre nærmeste. Oppnå så mye som mulig av vårt potensial. Å etterlate et positivt fotavtrykk etter oss. Er ikke det noe av det viktigste for oss mennesker?

Egentlig dreier det seg om balanse, og om å la livet styres av viktighet og ikke bagateller og hastverk. Et liv i balanse forutsetter også et kosthold i balanse. Mat er svært viktig for vår fysiske og mentale helse, velvære og prestasjon, men mat skal også formidle livsglede og følelse av fellesskap.

Dr. Lindberg tilbyr fengende foredrag om kostens helsefremmende effekter, slik at du kan beholde eller få tilbake din gode helse. Han forklarer hvordan vi kan spise i pakt med våre gener og på en måte som sørger for at vårt blodsukker og våre hormoner er i balanse. Han presenterer metoder å tilberede mat på som bevarer og ikke ødelegger næringsstoffene eller smaken. Han viser teknikker som kan gi sunn matglede og mat som gir energi som varer, uavhengig av din helsemessige status. Men enda viktigere, han forteller hvordan du kan lære å mestre et ernærings- og livsstilskonsept som du kan ha glede av resten av livet.

Fedon Lindberg skreddersyr innhold i foredrag, varighet og form til å dekke ulike behov og ønsker etter avtale. Dr. Fedon Lindberg har skrevet og utgitt 10 bøker om kosthold og helse. Flere av dem er oversatt til 14 språk utgitt i 20 land.