Temafest

Talkshow Fagdag

Få en ekte talkshow feeling på deres fagdag!

Fornuftig læring kombinert med underholdning gir resultater. Bryt opp det faglige med et bakteppe av et underholdende talkshow!

 

Er du en av de millionene som gleder seg til de mange talkshowene som går på TV? Vi syr sammen en helt spesiell løsning til din fagdag som gjør det alvorstunge og faglige til en opplevelse helt utenom det vanlige!

 

Siden vårt spesialfelt er edutainment kombinerer vi det faglige i ditt arrangement på en bedre, og ikke minst underholdende måte. Ikke bare bryter vi opp det faglige innholdet med underholdningsinnslag utover fagdagen, men vi har også spesialdesignet møbler som ligner på ditt favoritt-talkshow.  Våre tekniske løsninger gjør det mulig å plassere deltagerne i forskjellige settinger, som igjen er med på å gjøre fagdagen spesielt minneverdig!

 

I forkant har vi skreddersydd et program i samarbeid med dere som aktiviserer både deltagere og evt. foredragsholdere/artister. Vi har flere erfarne og dyktige talkshowverter som kan lose dere trygt igjennom talkshowet/fagdagen. I tillegg til presentasjoner, foredrag, eller annet faglig innhold, kan man krydre med humoristiske innslag med en av våre mange dyktige komikere. Eller hva med et musikalsk avbrekk?

 

Her er det ingen begrensninger, men bare et hav av muligheter som er med på å gjøre deres fagdag til noe helt spesielt og minneverdig, – og som lagrer energien til videre festlige aktiviteter utover kvelden.

 

Tilbyr: