Om Kjentfolk AS

Arrangement
Kjentfolk AS ble stiftet i år 2000, er totalleverandør av arrangement og ett av Norges ledende eventbyråer. På en sikker og god måte tilrettelegger, skreddersyr og gjennomfører Kjentfolk alle typer arrangement uavhengig av størrelse, kompleksitet og budsjett – skreddersydd dine ønsker og behov. Våre erfarne prosjektledere følger ditt arrangement fra idé til evaluering og leverer tjenester fra A til Å. Vi hjelper deg med edutainment, faginnhold, underholdning, konsepter, utenlandsreiser, eventmarkedsføring, deltagerhåndtering, avanserte tekniske løsninger innen lyd, lys, scene og bilde, valg av lokasjon, mat & drikke, casinoutleie, transport/logistikk og aktiviteter.

Underholdning og faginnhold
Kjentfolk AS har siden oppstarten høstet bred erfaring innen leveranser av underholdning og faglig innhold til arrangement. Gjennom vårt betydelige nettverk av norske og internasjonale artister, foredragsholdere, kjente som ukjente og nye talenter på vei opp, tar vi på oss å skaffe rett innhold – til rett pris – for ditt arrangement.

Edutainment
Vårt spesialfelt er edutainment! Fornuftig læring kombinert med underholdning gir resultater! Bryt opp det faglige med et underholdningsinnslag, eller bruk en av våre edutainere for å få frem det faglige innholdet på en bedre og ikke minst underholdende og humoristisk måte. Vi kaller dette edutainment – underholdende læring, en balansert blanding av education og entertainment. Vår visjon er å være Norges mest kreative og idérike miljø for utvikling av konsepter som knytter opplevelse, faglig innhold og underholdning sammen.

Våre verdier