Hvem er vi?

Kjentfolk AS er først og fremst et fullservice eventbyrå – en totalleverandør av arrangement og en betydelig aktør i bransjen med årelang erfaring. På en sikker og god måte tilrettelegger, skreddersyr og gjennomfører vi alle typer arrangement uansett størrelse, kompleksitet og budsjett – alt tilpasset dine ønsker og behov!

Kjentfolk er mer enn et eventbyrå og har i mange år hatt fokus på innovasjoner, investeringer og nysatsninger i tillegg til å være totalleverandør av arrangement til norsk næringsliv. Hovedtyngden av disse satsningene og investeringene er relevant for å kunne tilby våre kunder det nyeste og beste innen teknologi som bidrar til økt kompetanse/læring, miljøfokus, bedre logistikk- og infoflyt samt økt effekt, varighet og større målgrupper for events.

Kjentfolk eier og utvikler i dag 2 spennende festivalkonsepter (Chessparty og Nordisk Dansegalla) samt våre 3 innovasjoner (Eventreg – Graspify – eChess). I tillegg til dette har vi gjort spennende investeringer i våre high-end studios (Kjentfolk Studio og Podcast studio) i Nydalen i Oslo og i den unike teknologien selskapet Netfair tilbyr.

Les mer om våre festivaler, innovasjoner og investeringer her på kjentfolk.no.

 

Hvilke event-tjenester kan vi tilby?
Vi hjelper deg med edutainment, faginnhold, underholdning, konsepter, digitale arrangement, utenlandsreiser, eventmarkedsføring, deltagerhåndtering, avanserte tekniske løsninger innen lyd, lys, scene og bilde, valg av lokasjon, mat & drikke, casinoutleie, transport/logistikk og aktiviteter.

Les mer om våre event-tjenester her

Hvordan jobber vi?
For oss i Kjentfolk er fleksibilitet et nøkkelord. Vi er lyttende, serviceinnstilte, løsningsorienterte og vårt mål er alltid å levere fantastiske arrangement og opplevelser for våre kunder som gir varige verdier og minner. I utformingen av et arrangement er først og fremst en god behovsanalyse avgjørende for å sikre at arrangementet gir ønsket effekt og treffer målgruppen. I forbindelse med detaljplanlegging og gjennomføring er vi seriøse og svært grundige i alt vi gjør og sikkerheten har alltid vårt største fokus. Hos oss har du som kunde en fast kontaktperson, alltid en erfaren prosjektleder som følger dine arrangement helt fra idé til evaluering for å sikre at hver en minste detalj blir som avtalt på forhånd.

Bærekraftige events!
Når det gjelder å sørge for et mest mulig miljøvennlig event, er det to begreper som er helt sentrale hos Kjentfolk:Inspirasjon og dokumentasjon.

Inspirasjon: Kjentfolk er sertifisert som Miljøfyrtårn, og vi følger best practice for å beskytte miljøet både lokalt og globalt. Dette betyr at vi i våre egne prosesser følger innarbeidede rutiner for å skape minst mulig miljøavtrykk, samtidig som vi har kompetanse til å veilede våre kunder til å ta riktige valg. Bærekraft handler om alt fra kildesortering til å planlegge transportbehovet for å fremme miljøvennlige reiser. Det handler om alt fra å minimere bruken av engangsartikler til å legge til rette for kortreist mat.

Dokumentasjon: Gode intensjoner kombineres med dokumentasjon av faktisk miljøavtrykk. For hvert event fyller prosjektelederne ut en egen Miljøfyrtårn-sjekkliste. Denne benyttes til intern og ekstern bevisstgjøring. For eventer vi har ansvaret for fører vi CemaSys ́ klimaregnskap i hht. ISO 14064. Innkjøp av beregnede CO2-kvoter resulterer i et Cemasys-sertifikat om at vi er klimakompensert. Dokumentasjonen gjøres tilgjengelig for våre kunder. Det er altså med god bærekraft-samvittighet du kan bestille ditt neste event hos oss!

Våre verdier