Om Kjentfolk AS

Arrangement
Kjentfolk AS er totalleverandør av arrangement og en betydelig aktør i bransjen med årelang erfaring. På en sikker og god måte tilrettelegger, skreddersyr og gjennomfører vi alle typer arrangement uansett størrelse, kompleksitet og budsjett – alt tilpasset dine ønsker og behov! Vi hjelper deg med edutainment, faginnhold, underholdning, konsepter, utenlandsreiser, eventmarkedsføring, deltagerhåndtering, avanserte tekniske løsninger innen lyd, lys, scene og bilde, valg av lokasjon, mat & drikke, casinoutleie, transport/logistikk og aktiviteter.

Les mer om våre tjenester HER.

 

Hvordan jobber vi?
For oss i Kjentfolk er fleksibilitet et nøkkelord. Vi er lyttende, serviceinnstilte, løsningsorienterte og vårt mål er alltid å levere fantastiske arrangement og opplevelser for våre kunder som gir varige verdier og minner. I utformingen av et arrangement er først og fremst en god behovsanalyse avgjørende for å sikre at arrangementet gir ønsket effekt og treffer målgruppen. I forbindelse med detaljplanlegging og gjennomføring er vi seriøse og svært grundige i alt vi gjør og sikkerheten har alltid vårt største fokus.
Hos oss har du som kunde en fast kontaktperson, en erfaren prosjektleder som følger dine arrangement helt fra idé til evaluering for å sikre at hver en minste detalj blir som avtalt på forhånd.

 

Våre verdier