Konferanse og foredrag for bedrifter

Trine Grung

Dette er damen som gir alt på scenen enten det er en liten eller stor gruppe som sitter og hører på. For det gjør man. Trine Grung har en unik energi og formidlingsevne og er en av landets beste digitale rådgivere og foredragsholdere.

Foredraget «Kvinnen som våget» handler om en blogger som tåler å være synlig, det handler om kvinner og janteloven, om kvinner og synlighet og hvordan i alle dager man skal våge enda mer. Trine Grung går for å være en av landets mest energiske foredragsholdere og en lærer mye med henne på scenen. Hun er opptatt av at publikum skal gå fra foredraget med masse kunnskap i topplokket og gir mye av seg selv. Over 25 årlige foredrag og ikke en negativ tilbakemelding.

Trine har bred erfaring fra sosiale medier. Hun har vært leder, kommunikasjons- og innholdsrådgiver, redaktør, samt utvikler av innholdsstrategier og redaksjonelle produkter. Gjennom 14 år som aktør på digitale flater har hun opparbeidet seg en kompetanse hun brenner for å dele med din bedrift. Mer enn 500 små og store bedrifter har hun bistått med sin digitale strategi.

Trine tilpasser alltid sin presentasjon for målgruppen og tilpasser også gjerne i forhold om det skal være et rent kurs for hva man skal gjøre i sosiale medier for å oppnå det en ønsker, eller om det for å få et inspirerende motivasjonsforedrag fra en dame som virkelig har fått det til.