Edutainment

Sturla Berg-Johansen

I særklasse når det gjelder å kombinere humor og alvor!

Sturla regnes som en av landets beste standup komikere og var med helt i starten av det norske standupeventyret.

Sturla elsker å stå på scenen og blir gjerne stående i en time/halvannen, men gjør også standup for bedrifter og selskaper som krever kortere innslag. Sturla begynte å spille i revyer, og har siden spilt både Shakespeare og Cooney. Tragedie og komedie går hånd i hånd. Med Sturla på laget får du dessuten med deg Juster, Hågensen, Stoltenberg, Wesenlund, Karius & Baktus og, ikke minst, Ole Paus. Sturla er nemlig en glitrende imitator!

Sammen med pianist leverer Sturla show som blir skreddersydd for hver enkelt bedrift. Her er det sang, standup og karikerte figurer i skjønn forening.

Sturla har stor sceneerfaring og er rutinert i sin omgang med publikum. Med dette som utgangspunkt og en helt spesielt sjarmerende utstråling er Sturla den perfekte toastmaster og konferansier!

 
Sturla som foredragsholder:
Forandring fryder! er tittelen på Sturlas foredrag. Etter år med narkotika og alkoholmisbruk, klarte han til slutt å overvinne besettelsen. Han har også sluttet å røyke etter ca. 25 år som storrøyker. Sturla har med andre ord stor erfaring i det å forandre. Det er også viktig å lære seg til å takle forandringer på arbeidsplassen og i forskjellige arbeidssituasjoner. Med erfaring fra flere forskjellige bransjer, og fra flere forskjellige felt innen underholdning, har Sturla god erfaring også fra arbeidslivet. I sitt foredrag forteller Sturla hvorfor det er lurt med endring, og hvordan han har gjort det. Forandring gir vekst og det er lett å kjenne seg igjen i Sturlas ærlige historier, uansett om du har vært alkoholiker eller bare ”hekta” på smågodt.