Konferanse og foredrag for bedrifter

Thomas Felberg

Energibombe med kunnskap, god musikksmak og innlevelse!

Thomas Felberg er kjent som programleder for det populære programmet “Tidsbonanza” på NRK, og har holdt på med musikk og show siden han var barn.

Han startet i bandet WE på slutten av 80-tallet som tenåring og fikk suksess i 2004 med Spellemannpris for beste rockalbum, første plass på VG-lista, Alarmpris, Gamleng pris og en drøss gode anmeldelser og konserter i Norge, Europa, USA og Asia.

Med sitt brennende engasjement for musikk har Thomas ved siden av jobbet opp en god profil som musikkformidler. Først sammen med Harald Are Lund på P3 i over 10 år og nå med eget program Felbergs Loft på NRK P13. I høst gjorde han stor suksess på tv på NRK1 på lørdagskveldene som en av hoveddommerene på programmet «Stjernekamp».

Thomas Felberg var også med å starte opp trenden med RockDJs på klubber i Oslo. Han har også gjort flere foredrag med musikkhistorisk og filosofisk innhold både for plateselskaper og andre firmaer. Har også medvirket som statist i NRK Super barnetv på flere program. Thomas Felberg er en energibombe med kunnskap, god musikksmak og innlevelse. En person som kan varme opp etthvert kaldt rom til kokepunktet.

Perfekt som både foredragsholder og konferansier!