Konferanse og foredrag for bedrifter

Jon Ensor

Elegant, underholdende og uforglemmelig!

Han er komiker, magiker og mentalist, – han kan være både entertainer og konferansier og hans opptreden er langt mer enn det han gjør på scenen.

I tillegg til å underholde på scenen i unik britisk stil, blander Jon seg med gjestene og viser elegant sitt utrolige talent. Enhver gjest får mer enn bare underholdning – å møte Jon er en opplevelse og man kommer til å snakke om det i årevis.

Interessen for den psykologiske siden av tryllekunsten kommer tydelig fram i Jons opptreden på scenen. Showet er meget underholdende, unikt og fengende.

Jon er født i Oxfordshire i England, og briten ble aller først meget populær blant England’s Aristokrati og London’s «rich and famous».

Han har opptrådt både for kongelige og Hollywood-stjerner, og har vært med på mange av de mest eksklusive private arrangementer – blant dem Petter Stordalen sitt bryllup i Marrakesh.Etter at han flyttet til Norge i 2008, har Jon opptrådt for næringslivet både i inn- og utland.

Vil du gi dine gjester en uforglemmelig opplevelse, ta kontakt for magiske øyeblikk, tankelesning og andre psykologiske triks, fremført med sjarme og humor!

Jon tilbyr også et spennende og underholdende foredrag om kommunikasjon, persepsjon, og kroppsspråk: Mind tricks for Business.