Temafest

Julebord

Skal bedriften arrangere julebord? Dette er ofte årets høydepunkt for de ansatte og det er mange forventninger knyttet til den store festen. Vi i Kjentfolk har lang erfaring med å arrangere julebord, og hjelper deg gjerne!

Hvorfor ikke gjøre årets julebord litt ekstra spesielt? Gi de ansatte en opplevelse, og ikke bare en hyggelig kveld med gode kollegaer. Vi leverer julebord med ulike konsepter og temaer for alle typer bedrifter. Med oss på laget er du sikret at arrangementet blir gjennomført til fingerspissene, uansett hvordan du ønsker at julebordet skal være.

Alt du trenger å tenke på til julebordet

Noe av det vi kan hjelpe deg med er blant annet lokaler, mat og drikke, underholdning og teknisk utstyr. Vi har også gode systemer for påmelding og deltakerhåndtering, dersom du har behov for dette. Du velger selv hvor mye av jobben vi skal ta, dette finner vi ut av sammen.

Julebordet kan også kombineres med alle temafester vi tilbyr.

Valg av lokale

Lokaler er en viktig del når det kommer til å skape den stemningen du ønsker når du skal arrangere et julebord. Vi kan skaffe lokaler som oppfyller så og si alle krav og ønsker du har. 

Men det blir stadig mer populært å arrangere julebord i egne lokaler. Kanskje dere har en kantine, eller et auditorium som dere ønsker å bruke? Vi kan tilby akkurat de samme tingene dersom dere ønsker å benytte egne lokaler. Hva med å forvandle det åpne kontorlandskapet til en autentisk Las Vegas-kveld?

Alt dette tilbyr vi selvfølgelig å hjelpe deg med. Vi er godt kjent med hvordan du arrangerer et vellykket julebord.

Ta kontakt med oss under for en uforpliktende og hyggelig prat!

Tilbyr: