Kjentfolk Studio - Digitale arrangement

Hvordan kommuniserer din bedrift internt og ut i markedet? Kjentfolk Studio har alle løsningene for motiverende digitale samlinger!

 

Kjentfolk har lang erfaring i å lage innholdsrike arrangement og reiser for næringslivet. Plutselig står vi i en tid hvor disse erfaringene er gull verdt på en ny arena: Digitale arrangement. Våre prosjektledere har alle lang fartstid, med forskjellig bakgrunn og spesialfelt. Felles er forståelsen for kundens mål og hvilke verktøy som virker best for å nå målet.

Sammen hjelper vi deg med å gjøre fremtidsrettede, grønne samlinger i en digital drakt. Vi lager underholdende og kunnskapsgivende sendinger, med interaksjon og aktiviteter som minimerer avstand mellom scene og seer.

 

Lokalet passer perfekt til både live og digitale arrangement, og ikke minst en spennende kombinasjon av de to.

Når årets medarbeider skal hylles med brask og bram, tryller vi frem engasjerende produksjoner for å feire vinneren. Pre-produksjoner til faglig program, awards, eller til humoristiske innslag blir omfavnet med innsikt og kreativitet av oss.

Faglige program, kickoff og show skaper stemning og motivasjon blant dine ansatte og i ditt nettverk. Skap din egen TV-kanal som en trygg plattform hvor felles informasjon kan deles. Fordelene er jo at hele organisasjonen kan treffes samtidig, uten forsinkelse i budskap og kommunikasjon. Et perfekt utgangspunkt for kurs og oppdateringer.

 

Kjentfolk Studio er et av Oslos flotteste eventlokaler med det aller siste innen avanserte lyd-, lys-, scene-, bilde- og streaming-tekniske løsninger samt fasiliteter for servering av mat og drikke.

I vårt studio kan du fysisk ha et publikum å tale til i salen, samtidig som vi sender live eller i opptak. Sendingen går ut til deltagerne, enten på en hybrid samling eller på hjemmekontor. Vi kan samkjøre lokasjoner over hele landet for en helhetlig seeropplevelse.

Du bringer med deg ditt budskap til oss – vår store styrke er å sette dette i en innholdsrik og motiverende sending. Å styrke budskapet med en spennende sendeplan, topp moderne teknikk, grafisk uniformering, vignetter og animasjoner, coaching foran kamera og solide manus for både alvor og humor er bare deler av det du får hos oss.

Kjentfolk Studio er en permanent løsning – du kan trygt legge en digital plan som er fremtidsrettet hos oss.