Edutainment

Kjetil Rolness/Jens Pikenes

Det er ikke alle forunt å være to "kjentfolk" i ett. Men Kjetil Rolness og Jens Pikenes har begge skapt seg et navn i norsk offentlighet. Den ene som uredd og kunnskapsrik samfunnsdebattant, den andre som slesk smørsanger og kvinnebedårer.

Begge leverer intelligent underholdning med stor anvendelighet i firmasammenheng. Gjerne som dobbeltløsning: Kjetil Rolness på talerstolen under konferansen, Jens Pikenes i løs dressur ved bordene under desserten. Eller, for de som ønsker høyere show- og glamourfaktor senere på kvelden: Hele Penthouse Playboys på scenen – alle ansatte på dansegulvet!

Kjetil Rolness er sosiolog, forfatter, tidligere prosjektleder i Norsk Form, amanuensis ved Lillehammer Høgskole og dosent ved Oslo Markedshøyskole. Mange kjenner hans vittige og velskrevne lørdagsspalter i Dagbladet. Som foredragsholder byr han på a-ha-opplevelser, overraskelser og en god latter – enten han snakker om smak, forbruk, merkevarer, kjendiseri eller moderne kvinner. Særlig fornøyelig er hans kåseri om nordmenns hjemmekos – som får oss til å se både oss selv og naboen i et komisk, men forsonende lys.

Jens Pikenes’ intime, fleipende og flørtende one-man-show må oppleves. Uten andre hjelpemidler enn spesialinnspilt pianokomp, forfører han publikum med utsøkt verbalhumor og hudløs framføring av utvalgte norsk- og svensktopp-perler. Vi snakker om en halvtimes stand-up-melody som salen – ikke minst kvinnene – sent vil glemme. Høy sjarmfaktor og stort allsangpotensiale!

Jens Pikenes og Kjetil Rolness er begge erfarne konferansierer. Ønsker du en sanger, sjarmør, satiriker eller seremonimester? Dobbeltmennesket Rolness/Pikenes kombinerer og tilpasser rollene etter anledning og oppdragsgiver. Uansett får du en velforberedt opptreden fra en proff herre med et skarpt hode og et skjevt smil!