Konferanse og foredrag for bedrifter

Olof Röhlander

I sine forelesninger har Olof Röhlander evnen til å få det vanskelige til å virke enkelt og det trøttende mindre kjedelig. Arbeidsglede, forventninger og mental balanse er stikkordene som gir oss energien vi trenger for å fortsatt holde «frontruten større enn bakspeilet». Og det er akkurat det Olof Röhlander fokuserer på i forelesningene sine.

Han er en av Sveriges mest populære forelesere som inspirerer, engasjerer, vekker tanker, følelser og tiltrekker seg latter! På en dedikert og underholdende måte foreleser han om hvordan tanker, følelser og holdninger faktisk kan trenes og utvikles.

Han er en ekspert på mental trening og guider deg til å realisere alt det enorme potensialet som finnes i alle. Men til tross for at latteren sitter løst i de forskjellige gjenkjennelige historiene og jordnære eksemplene som Olof beskriver, er det også en dybde som etterlater budskapet og innholdet. Olof lever tross alt etter mottoet at et foredrag ikke skal være kort stjerneskudd, men skape lang brenntid.