Edutainment

Terje Bjørlo

Trygg og spennende foredragsholder!

Terje er utdannet i politiet, og har jobbet som etterforsker på drapsavsnittet og narkotikaseksjonen v. Oslo politidistrikt. I 11 år jobbet han som spaner i Oslo Sentrum.

I dag arbeider han i det private næringsliv, og har bygget opp en «Investigation Unit» (etterforskningsenhet) i selskapet han arbeider for.

Han benyttes ofte som foredrags-/kursholder og er kjent som en svært habil sådan!

Tilbakemeldinger fra foredragene er entydig positive. Deltakerne synes det er spennende, – ikke minst det å få anledning til å være «politietterforsker» selv!

 

Forslag til foredrag:

KREATIVE SVINLERE – EN UTFORDRING FOR OSS ALLE
Det er få bankfilialer igjen og postkontorene er borte. Ranene uteblir, men de samme kriminelle er der ute fremdeles. Hvordan lurer de deg og din bedrift, og hva kan vi gjøre for å beskytte oss mot svindel?
Hvordan lar etater og næringslivet seg lure? Lær hvordan du avslører falske dokumenter og en økonomisk kriminell. Her får du også anledning til å trene deg selv på reelle svindelsaker. Se om du klarer å avsløre svindelen.
Foredraget er svært populært i næringslivet, – over 50 bedrifter har hatt opplæringen!

 

FRYKT OG ENGSTELSER/KONFLIKTHÅNDTERING
Er du redd når du går ute alene om kvelden. Hva gjør du om du møter en gjerningsmann? Her lærer du om kommunikasjon og måten å opptre og agere på. Det viktigste av alt er å være forberedt! Du må ha tenkt tanken: «Det kan skje meg». Hvordan kommuniserer du? Kan du klare å snakke deg ut av en situasjon? Bjørlo har jobbet med seminarer og foredrag innen dette temaet siden begynnelsen av 90-tallet.

 

MORSOMME OG SPENNENDE POLITIHISTORIER
Mye rart har skjedd gjennom et langt politiliv, – her får du høre både spennende og morsomme historier. Foredraget passer bra til oppmuntring.