Arkiv

Nyheter

  • Frokostmøte hos Kjentfolk

    Vi vil få takke alle deltagerne på vår frokostsamling for en herlig start på dagen og uka. Arrangementet ble en overveldende suksess, og det var en glede å se både nye og mange kjente ansikter samlet for å oppleve våre innovasjoner og teknologiske fremskritt innen arrangementsløsninger.

    Les mer
  • Livestream av arrangementer kan øke deltakelse og nå et større publikum

    Har du noen gang vurdert livestream det neste arrangementet for din bedrift? Du har kanskje sett konkurrenter eller andre bedrifter du følger reklamere stort for sin neste livestream. Men hva er det som gjør livestreaming til en så gunstig løsning for bedrifter som ønsker å nå et større publikum? Vi kan fortelle deg hvorfor, og hvordan.

    Les mer
  • Arrangementstrender

    Fra blendende teknologi som tar oss med på en reise gjennom virtuelle dimensjoner, til en ny bølge av bærekraftige og interaktive opplevelser - det vil alltid komme nye trender som tar oss med storm og utfordrer alt vi trodde vi visste om arrangementer. Opplevelsesdesign når nye høyder, inkludering og mangfold er forventet, og det er en voksende betydning av hvordan sosiale medier og digital deltakelse blir tatt i bruk. La oss dykke ned i de mest spennende trendene for tiden fremover, og hvordan fremtidens arrangementer må være fleksible, ansvarsfulle og engasjerende.

    Les mer
  • Gaute Lein starter hos oss fra 1.mai!

    Med et sprudlende engasjement for å formidle opplevelser til publikum gleder vi oss over å få Gaute på laget vårt!

    Les mer
  • Slik arrangerer du sommerfest for bedriften

    Sommeren nærmer seg og det er endelig på tide å planlegge årets kanskje største begivenhet, nemlig sommerfesten! Denne festen har mange forventninger knyttet til seg, og det er derfor nødvendig med en solid kjøreplan og god planlegging for å sørge for at disse innfris. Her gir vi deg våre beste tips til hvordan nettopp du kan arrangere en heidundrende sommerfest for hele bedriften!

    Les mer
  • Kjentfolk AS åpner avdelingskontorer i USA

    Vi i Kjentfolk satser utenlands med våre tech-innovasjoner og USA er første stopp, nærmere bestemt San Francisco (Graspify) og Las Vegas (Eventreg & eChess). Teknologien fra vår samarbeidspartner Netfair er også svært viktig i vår satsning mot Event- og messemarkedet i Las Vegas.

    Les mer
  • Derfor burde du bruke et eventbyrå

    Skal din bedrift gjennomføre et arrangement i nærmeste fremtid? Da burde du vurdere å ansette et eventbyrå! Vi i Kjentfolk er et eventbyrå i Oslo og har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av skreddersydde arrangementer for både store og små bedrifter.

    Les mer
  • Teambuilding-aktiviteter for bedrifter: Tips til leker, oppgaver og øvelser

    Ønsker du å styrke samholdet i bedriften din og forbedre kommunikasjonen mellom de ansatte? Da kan teambuilding være løsningen! Gjennom morsomme og utfordrende aktiviteter og oppgaver kan du motivere og engasjere teamet ditt, samtidig som du bygger tillit og fremmer en mer effektiv kommunikasjon. I denne artikkelen vil vi presentere noen av de beste teambuilding-aktivitetene for voksne.

    Les mer
  • Takk for nå 2022, velkommen 2023!

    Det har tatt oss noen dager å prosessere alt som 2022 hadde å by på. For et år det ble! Det begynte jo litt kjedelig med nedstengning, og avsluttet med tidenes travleste halvår. Og så startet 2023 med et brak. Rett i arrangementer, med digitale kickoff og oppsummeringssendinger.

    Les mer
  • God Jul!

    For et år det har vært. Et år som startet nedstengt og endte med full fart i alle kanaler. Vi ønsker å takke alle våre kjære kunder og samarbeidspartnere for et fantastisk år, og vi gleder oss til fortsettelsen inn i 2023. Riktig god jul!

    Les mer
  • Julebord - Morsomt innhold i egne lokaler

    Julen nærmer seg med stormskritt, og julebordet like så. Mange bedrifter pleier å arrangere julebord selv, uten hjelp fra eksterne leverandører som Kjentfolk. Kanskje går man for en hyggelig markering i kantinen eller tar turen til en lokal restaurant. Uansett er det ingen hemmelighet at de ansatte har en forventning om god mat, god stemning og sosialt påfyll. Her finner du våre beste tips for å arrangere et vellykket julebord for alle dine ansatte.

    Les mer
  • Hvordan lager man et skikkelig kickoff?

    The devil is in the details heter det i ordspråket. Selv om alle arrangement er viktige er kanskje et kickoff noe det forbindes ekstra store forventninger til, og som har ekstra mye innhold. Hvordan får man det til å overgå forventningene og skli sømløst med øye for hver detalj?

    Les mer
  • Nytt avdelingskontor på Gjøvik

    Vi satser på Innlandet! Kjentfolk AS er stolte av å kunne åpne sitt første avdelingskontor, og et naturlig valg ble Gjøvik og miljøet på NT6.

    Les mer
  • Alt godt for 2022

    Vi gleder oss til å treffe igjen alle våre kunder, leverandører, samarbeidspartnere og venner av huset. Fra kreative samtaler til spennende arrangementer som vi gjør sammen med dere som kunde.

    Les mer
  • KjetilShow

    På selveste julaften 2021 sparker Kjentfolk i gang podcast-serien KJETIL SHOW.

    Les mer
  • Eventreg oppgradering

    Vi har utviklet over mange år vårt eget deltagersystem Eventreg. Nå er det oppgradert med betydelige funksjoner!

    Les mer
  • Podcast Studio

    Nå kan du spille inn Podcast eller Video Podcast hos oss!

    Les mer
  • Hybridstudio for streaming og event

    Vi tilpasser oss en verden i endring ved å lansere vårt splitter nye Kjentfolk Studio i nyoppussede lokaler i Nydalen, Oslo.  

    Les mer
  • 20 år i 2020

    Kjentfolk AS feirer 20-årsjubileum!

    Les mer
  • Les vår tegneserie

    Vi er så heldige å ha gode illustratører med på laget. Så hvorfor ikke lage en liten tegneserie fra vår egen verden? :)

    Les mer
  • Tidsmaskin

    Med konseptet Tidsmaskinen tar vi dere med på en musikalsk reise i fortiden.

    Les mer
  • Konferanser i Norge

    Forespørsler på kick off, konferanser og andre samlinger planlegges på destinasjoner i vårt eget land.

    Les mer
  • Kjersti Hobøl

    Kjersti Hobøl har blitt kjent som Retail bransjens superkvinne. Hun er kjent for sitt arbeide innenfor endringsledelse, krisehåndtering, og med å løfte og omstrukturere bedrifter til nye høyder.

    Les mer
  • Miljøfyrtårn

    Kjentfolk AS er sertifisert som Miljøfyrtårn! Dette betyr at vi kan levere Grønne arrangementer til deg som kunde.

    Les mer
  • SEAT er tilbake!

    I april 2018 ble SEAT relansert i Norge og vi i Kjentfolk stod for hele lanseringen fra A til Å. En fantastisk mulighet som vi hadde stor glede av å jobbe med.

    Les mer
  • Mapping

    Da Volkswagen holdt et internasjonalt arrangement, fikk vi en god anledning til å bruke mapping for å skape en wow-effekt ved forhåndsvisning av en ny bilmodell. Ved hjelp av svært lyssterke 4K HD laser-projektorer ble det et show det fortsatt snakkes om.

    Les mer
  • Vårt nyeste konsept: Play!

    Vårt nye spill-konsept er blitt superpopulært. Vi har spill for helaften eller som pauseinnslag i et seminar eller møtedag. Alt fra bordtennis, dart og foosball, til arkadespill, flipper og shuffleboard.

    Les mer
  • Roma, ma certamente!

    Det var 90 forventningsfulle deltagere som en fredag morgen i april var klare for avreise til Roma. To reiseledere fra Kjentfolk hadde alt klart for 3 dager fulle av program, og i Roma ventet guiden Anders Hornslien som er lommekjent i byen.

    Les mer
  • Anders Thoresen er tilbake!

    Denne mannen har du kanskje møtt hos oss tidligere? Anders Thoresen er tilbake i Kjentfolk hvor han skal jobbe som prosjektleder og ansvarlig for all logistikk. Det er veldig bra både for oss og våre kunder.

    Les mer
  • 30 års erfaring inn i Kjentfolk

    Jan Einar Johnsen er vår nye medarbeider og allerede godt i gang med sin nye hverdag her i Nydalsveien 15. Solid erfaring og et stort nettverk i bransjen er bare noe av det som gjør samarbeidet spennende for Kjentfolk.

    Les mer
  • Minneverdig Kickoff i Davos

    For firmaet BetonmastHæhre gikk i år turen til Davos i Sveits for et fantastisk kickoff på det nye konsernet og forankring av verdiene.

    Les mer
  • Las Vegas Night

    Byen og fenomenet Las Vegas er mer i skuddet enn noensinne og byen vokser seg større for hver dag som går. Vi tilbyr et arrangement som sent vil glemmes, - skreddersydd for ditt arrangement. Eller hva med å legge den neste firmareisen hit?

    Les mer
  • Voulez-vous?

    Trenger du å komme deg til varmere breddegrader? Da er den Franske riviera noe for deg og din bedrift! Her finnes fantastiske konferansemuligheter og aktiviteter som gjør firmareisen til en komplett opplevelse!

    Les mer
  • Tidenes kickoff!

    Kjentfolk stod igjen for leveransen da Würth Norge AS arrangerte sitt årlige kickoff.

    Les mer
  • Norges hotteste artister på rekke og rad!

    Vi skaper festivalstemningen til ditt arrangement med vårt nye konsept Musikkfestival. Få en helt unik kveld med gamle legender og unge hitmakere.

    Les mer
  • Bli med til topps!

    Svalbard er mer enn isbjørn og nordlys. Bli med til toppen av jorda og opplev noe helt spesielt med din bedrift.

    Les mer
  • Grand Opening!

    Ærverdige Grand Café med den helt spesielle atmosfæren har fått ny drakt etter at Fursetgruppen har tatt over driften av lokalene. Vi var med da de åpnet dørene med storstilt feiring i oktober!

    Les mer
  • Ny profil - Nye nettsider - Nye produkter!

    Vi i Kjentfolk er stolte av å endelig kunne presentere både ny profil for selskapet og ikke minst våre splitter nye nettsider.

    Les mer
  • Bryt opp det faglige!

    Vil du ha en ekte talkshow feeling på fagdagen? Fornuftig læring kombinert med underholdning gir resultater!

    Les mer
  • Spesiell stemning i gruvene

    I anledning 100-års jubileumet til Norcem sementfabrikk i Brevik leverte Kjentfolk AS underholdning og teknikk til feiring i gruvene. For deltagerne ble det en helt spesiell opplevelse!

    Les mer
  • Jubileum i Budapest

    En av landets mest anerkjente husleverandører feiret 20 år med jubileumstur til Budapest. Kjentfolk AS var totalleverandør av reisen, med både innhold og logistikk.

    Les mer
  • Bli overveldet i Roma!

    Som kanskje en av Europas beste destinasjoner for små og mellomstore gruppereiser, gir Roma garantert en opplevelse for livet!

    Les mer
  • Julebord

    Selv om vi kanskje fortsatt har noen få varme sommerdager igjen, er det aldri verken for tidlig eller sent å planlegge julebordet!

    Les mer
  • Reis med Kjentfolk til Bordeaux!

    I oppdrag for en av innlandets største banker ble vi engasjert til å lage en tur som skulle ha rikelig plass til faglige møter, samt opplevelser for alle på fritiden.

    Les mer
  • Ølfest

    Med høst og oktober i sikte er det mange som reiser til Tyskland for å oppleve Oktoberfest. Ønsker du den legendariske festen hjem til deg, er Kjentfolk din rette samarbeidspartner!

    Les mer
  • Hawaiiparty

    Planlegger du fest for dine ansatte? Hva med litt sand mellom tærne, tropisk bris og blomster i håret? Med Hawaiiparty er du sikret ett hett arrangement!

    Les mer
  • The Live Experience

    Produsentduoen John Moss og Paul West har tatt ting et hakk videre når det kommer til den perfekte klubbopplevelse!

    Les mer