30 års erfaring inn i Kjentfolk

Jan Einar Johnsen er vår nye medarbeider og allerede godt i gang med sin nye hverdag her i Nydalsveien 15. Solid erfaring og et stort nettverk i bransjen er bare noe av det som gjør samarbeidet spennende for Kjentfolk.

I mange år jobbet Jan Einar i selskapet Impress som han startet sammen med Monroes-medlem Eivind Rølles. Impress hadde i likhet med Kjentfolk varierte oppgaver innen events, kurs og konferanser, filmoppdrag og firmareiser.

I tillegg til sine faste plass som saksofonist i Vazelina Bilopphøggers er det nettopp event som har fenget totningen i snart 30 år.

-De siste årene har jeg i hovedsak jobbet med regi, men jeg har savnet å ha et sterkt faglig miljø rundt meg. Det å møte folk på jobb og det å ha dyktige kolleger som sparringspartnere og inspirasjon, er viktig for meg, sier Jan Einar.

Et felles tilbud gikk i boks og samarbeidet var i gang

De siste årene har det vært en stadig økende etterspørsel etter firmaturer, og i august tok han kontakt med Kjentfolks Håvar Gjestvang for å lage et tilbud sammen for en kunde.

-Det første tilbudet vi jobbet sammen om gikk rett hjem hos kunden, og begge parter kjente med en gang at her var det grunnlag for et spennende samarbeid også overfor andre kunder, sier daglig leder Anders Lindstad.

En samarbeidsavtale kom raskt på plass og fra 15. november 2017 har Jan Einar sitt kontor sammen med de andre i Kjentfolk AS i Nydalen.

-Det beste med å komme til Kjentfolk er en smittende entusiasme, kreativitet og kunnskap, og det er allerede flere spennende prosjekter på gang. Veldig moro, sier Jan Einar entusiastisk.