Voulez-vous?

Trenger du å komme deg til varmere breddegrader? Da er den Franske riviera noe for deg og din bedrift! Her finnes fantastiske konferansemuligheter og aktiviteter som gjør firmareisen til en komplett opplevelse!

En absolutt perle om du søker opplevelser ved havet, er den Franske riviera og Nice. Her har vi i Kjentfolk gode kontakter som vi i samarbeider med for å sy sammen en opplevelse for dere.

Her finner du fantastiske konferansemuligheter, hotell i verdensklasse, strandliv, shopping, aktiviteter, golf, hesteridning, og du kan sågar stå alpint bare med en 90 minutters busstur opp til fjellene. Med sin geografiske nærhet til Italia, kan man gjerne starte turen i Italia, for så å ende på rivieraen.

Nice er den femte største byen i Frankrike etter befolkning (340.000 innenfor byens administrative grenser), og med sine 5 millioner turister i året er det svært tilrettelagt for tilreisende. Med et godt klima året rundt, har nordmenn i en årrekke trykket Nice til sitt bryst. Der Monaco og Cannes gjerne er kjent for sin glamour, vakre mennesker og luksusliv, byr Nice på en bredde fra backpackere på herberg til celebriteter på luksushotell. Som en relativt kompakt by, er det lett å spasere fra den ene begivenheten til den andre i denne magnifikke byen.

Som et enda mer eksklusivt alternativ, gir vi Cannes vår varmeste anbefaling. Lokalisert bare 20 km vest for flyplassen i Nice, har denne byen et fantastisk uteliv, lange strender, eksklusiv shopping, lange kulturtradisjoner og kulinariske opplevelser. Hvem har vel ikke hørt om filmfestivalen i Cannes?

Vi har et stort utvalg aktiviteter til din gruppe, og syr dette sammen med konferanse, mat- og vinopplevelser og kulturelle innslag til en helstøpt pakke for dine reisende!