Alt godt for 2022

Vi gleder oss til å treffe igjen alle våre kunder, leverandører, samarbeidspartnere og venner av huset. Fra kreative samtaler til spennende arrangementer som vi gjør sammen med dere som kunde.

I en annerledes tid for oss alle har vi utnyttet tiden til å utvikle og fornye oss. Nye verktøy er utviklet, som Podcaststudio, Kjetil Show, og Eventreg 2.0. Kjentfolk Studio er også ytterligere opprustet høsten 2021, med ny lysrigg og ny LED-skjerm for å nevne noe. Mikrolæringsplattformen Graspify er vår egen digitale læringsplattform og er på vingene i første utrulling. Full fart i Nydalen, det er helt sikkert.

Vi gleder oss over å kunne tromme sammen troppene til kreative samtaler, spennende digitale sendinger, actionfylte fysiske arrangementer, lærerike konferanser og alt det vi skal gjøre sammen fremover.

Har du satt i gang planleggingen av sommerfesten, eller er det like greit at de andre selskapene kan booke de beste lokasjonene først? Kontakt oss i dag, så kan ballen begynne å rulle uten at det tar tiden fra ditt dagligdagse arbeid.