Slik arrangerer du sommerfest for bedriften

Sommeren nærmer seg og det er endelig på tide å planlegge årets kanskje største begivenhet, nemlig sommerfesten! Denne festen har mange forventninger knyttet til seg, og det er derfor nødvendig med en solid kjøreplan og god planlegging for å sørge for at disse innfris. Her gir vi deg våre beste tips til hvordan nettopp du kan arrangere en heidundrende sommerfest for hele bedriften!

Trenger du hjelp med sommerfesten? Ta kontakt her!

 

Invitasjon

En god fest starter alltid med en invitasjon. Planlegg festen i god tid og få ut invitasjonene så fort som mulig, slik at du vet hvilket antall mennesker du skal forholde deg til når du planlegger resten av festen. Invitasjonene burde si noe om tid og sted, samt svarfrist. I tillegg burde de inneholde et svarfelt der man kan skrive inn allergier eller andre hensyn som må tas dersom det skal være servering.

 

Lokasjon – Sommerfest utendørs eller innendørs?

Sommerfesten kan gjerne arrangeres på kontoret eller i kantina, men vi kan garantere at alle ansatte vil sette pris på at festen flyttes utenfor arbeidslokalene. Se deg gjerne om i nærmiljøet, kanskje finner du noen spennende lokaler eller steder som egner seg ypperlig for formålet. Siden det er sommer, er det mange som ønsker å holde festen utendørs. Dersom du planlegger en utendørs sommerfest, er det viktig med en plan B dersom været skulle slå om.

 

Servering

Legg til rette for optimal sommerstemning med servering av for eksempel grillmat eller sjømat. Dersom deltakerne kommer direkte fra jobb anbefaler vi også enkel servering ved ankomst, med mindre middagen serveres kort tid etter.

Når det kommer til drikke vil det være nødvendig med alternativer både med og uten alkohol. Sørg også for å ha nok vann tilgjengelig i solsteiken.

 

Underholdning

Sommerfesten løftes til nye høyder med god underholdning. Sjekk gjerne arrangementer i nærområdet og legg dette som en avslutning på kvelden, eller lei inn egen underholdning tilpasset bedriften og de ansatte. Husk uansett å ta hensyn til budsjett når underholdningen planlegges, i tillegg til å sørge for gode tekniske løsninger.

 

Trenger du hjelp med sommerfesten? Ta kontakt her!

Involverte