SEAT er tilbake!

I april 2018 ble SEAT relansert i Norge og vi i Kjentfolk stod for hele lanseringen fra A til Å. En fantastisk mulighet som vi hadde stor glede av å jobbe med.

Harald A. Møller er importøren som har tatt SEAT tilbake til landet og lanseringen ble gjort i riktig spansk ånd. Bilen er fra Barcelona og derfor ble hovedarrangementet lagt til tapasrestauranten Delicatessen på Aker Brygge.

Det ble faglig seminar, det var pressetreff og det var gjester fra inn og utland, alle for å overvære lanseringen. Det var presentasjon ved bruk av mapping på de røffe murveggene, det var alle mulige slags tapasretter og deilig musserende drikke, det var taler og det var musikk.

Da kick-off på Delicatessen nærmet seg slutten, ble de 200 gjestene fraktet videre til nattklubben Stratos på Youngstorget og 40 biler fra SEAT stod for transporten. På Stratos ble det fest ut i de små nattetimer med DJ, rapper og nattmat.

På Aker Brygge var det pop-up store ved utescenen ved Latter med biler for prøvekjøring hele uken, og de ble hyppig besøkt. Vi vil tro at SEAT har fått satt seg på Norgeskartet allerede.