Roma, sí

Det var 90 forventningsfulle deltagere som en fredag morgen i april var klare for avreise til Roma. To reiseledere fra Kjentfolk hadde alt klart for 3 dager fulle av program, og i Roma ventet guiden Anders Hornslien som er lommekjent i byen.

– Målet med turen var å feire bedriftens 20-års jubileum og de ansattes gode innsats. Vi hadde derfor fått bestilling om å lage et unikt og annerledes program. I tillegg måtte vi selvsagt innom noen av de mest kjente postene i denne historiske byen, sier reiseansvarlig i Kjentfolk, Håvar Gjestvang.

En god miks av wow-faktor og historie  
Roma er perfekt for sosiale måltider, og det ble lagt opp slik at det var gåavstand til alt som skulle besøkes noe som forenklet logistikken i en travel by.

– Denne fantastiske byen er utømmelig for historikk, det er tett mellom opplevelsesrike aktiviteter, det er godt klima hele året, det er lett tilgjengelig med fly, og ikke minst det som var viktig for denne gruppen; høy wow-faktor på ukjente steder for middager og festkvelder, sier prosjektleder fra Kjentfolk, Jan Einar Johnsen.

Byen som har alt
Det som virkelig er fordel i Roma er at man kan sette opp et fantastisk program med gåavstand fra hotellet. Man reiser ikke vekk en helg for å sitte på buss.

– Kunden vår var strålende fornøyd med logistikken, og her hadde vi også lagt ned litt ekstra arbeid. De skal jo bare hygge seg, ikke stå i kø, sitte på en buss eller vente på bord. I tillegg ga evalueringen oss tilbakemeldingen om et imponerende program, fantastiske lokasjoner og smaksopplevelser for bespisning. Da er jo selvsagt vi også fornøyd, sier Håvar.

Noe dere skal huske på til neste gang: Beholde fokuset på god logistikk i programmet. At ting flyter og alle behov blir ivaretatt fra påmelding til gjennomføring er essensielt.