Anders Thoresen er tilbake!

Denne mannen har du kanskje møtt hos oss tidligere? Anders Thoresen er tilbake i Kjentfolk hvor han skal jobbe som prosjektleder og ansvarlig for all logistikk. Det er veldig bra både for oss og våre kunder.

– Når flinke folk som Anders banker på døren vår igjen, så er den døren enkel å åpne, sier daglig leder Anders Lindstad.

I årene 2000 til 2010 var Anders prosjektleder i Kjentfolk AS, samtidig som han fylte rollen som manager for foredragsholder og edutainer Francois Sibbald. Etter mange travle og lange dager begynte Anders i et firma som leverer utstyr og tjenester til blant annet Kjentfolk og våre arrangementer.

– Vi har hatt kontakt med Anders i alle de årene hvor han jobbet andre steder. Han har hjulpet oss med alle typer arrangementer, enten det var gjennomføring eller at vi ønsket å få laget 3 nye barer til et Hawaii-party, en ny nyhetssdesk til et nyhetsstudio, eller at vi skulle lage og sette opp en hel cowboy-landsby ute på en hangar på Fornebu for en stor kunde av oss, sier Lindstad.

Nå som Anders er tilbake hos oss i Kjentfolk AS vil nok du også merke hans blide vesen og løsningsorienterte tilnærming veldig snart.

Velkommen tilbake!