Frokostmøte hos Kjentfolk

Vi vil få takke alle deltagerne på vår frokostsamling for en herlig start på dagen og uka. Arrangementet ble en overveldende suksess, og det var en glede å se både nye og mange kjente ansikter samlet for å oppleve våre innovasjoner og teknologiske fremskritt innen arrangementsløsninger.

Under frokostmøtet presenterte vi stolt våre nyeste eventløsninger og teknologiske oppdateringer. Vårt team demonstrerte hvordan disse verktøyene kan modernisere kundenes arrangementer og skape minneverdige opplevelser for deltakerne.

Høydepunktet på møtet var det inspirerende foredraget til Kjersti Hobøl som delte innsikt, erfaringer og beste praksis, hva kulturen i selskapet har å si for måloppnåelse. Hun ga våre kunder verdifulle innsikter som kan hjelpe dem med å lykkes med sine egne arrangementer. Det var en unik mulighet til å lære og bli inspirert fra de beste og utveksle ideer med likesinnede fagfolk.

 

 

Vår dedikerte cateringstab sørget for at maten var av ypperste kvalitet, og våre gjester kunne nyte en fresh frokostmeny.

Som en spesiell overraskelse hadde vi gleden av å arrangere en minikonsert med noen av landets fremste artister. Vår egen prosjektleder Gaute Lein, for de fleste kjent som frontmann i Staut, startet konserten. Med seg på scenen fikk han med seg Vidar Johnsen, prosjektleder i Kjentfolk Vestland og kjent for de fleste som mangeårig vokalist i Vamp.  Det var en perfekt avslutning på samlingen, som ble en minnerik opplevelse.

Vi setter stor pris på det gode samarbeidet og ser frem til å fortsette å hjelpe nye og gamle kunder med å skape små og store arrangementer som imponerer og engasjerer deres deltakere.