Hvordan arrangere en skikkelig sommerfest

Sommeren bringer med seg ikke bare varme dager og solskinn, men også en perfekt anledning til å arrangere en sommerfest. Det finnes mange unnskyldninger til å arrangere en skikkelig sommerfest,  som å feire av ansattes innsats, jobbe med teambuilding eller rett og slett nyte lange dager i sola. Men hvordan kan du sikre at din bedrifts sommerfest blir en suksess? 

Planlegging og forberedelser:

Som med ethvert vellykket arrangement, begynner suksessen med en solid planlegging og forberedelse. Identifiser formålet med sommerfesten: Er det for å feire bedriftens prestasjoner, styrke samarbeidet eller rett og slett for å ha det gøy sammen? 

Sett et realistisk budsjett og bestem en dato og et tidspunkt som passer for flest mulig av de ansatte.

Sommerfest med tema

Et kreativt tema legge føringer sommerfesten din og gjøre den ekstra minneverdig. Vurder ideer som en tropisk strandfest, en hawaiiansk luau, eller et retro sommerpicknick. Velg et tema som passer bedriftens kultur og appell til de ansattes interesser og preferanser.

Aktiviteter på sommerfest

Ingen sommerfest er komplett uten gode aktiviteter. Planlegg gjerne med flere konkurranser, spill og teambuilding-aktiviteter som fremmer samarbeid og moro. 

Kanskje en sandvolleyballturnering, en morsom quiz eller et rebusløp gjennom nærområdet

Underholdning på sommerfesten

Entertainment er nøkkelen til å holde stemningen oppe på sommerfesten din. Vurder å inkludere live musikk, en DJ. Husk å tilpasse underholdningen til temaet og stemningen du ønsker å skape.

Sikkerhet og ansvar: Sørg for at alle har det trygt og godt

Når du arrangerer en sommerfest, er det viktig å ta hensyn til sikkerheten til alle deltakerne. Sørg for at det er tilstrekkelig med førstehjelpsutstyr tilgjengelig, og oppfordre til ansvarlig alkoholforbruk. Husk også å tilrettelegge for ansatte som velger å ikke drikke alkohol ved å tilby alkoholfrie alternativer på lik linje som alkoholholdige alternativer. Planlegg også transportmuligheter for de som trenger det, spesielt hvis arrangementet varer til sent på kvelden.

 

Fra tilbud til gjennomføring

Kjentfolk AS har i årevis levert sommerfester i ulike konsepter og innhold med stor suksess. Her er det bare fantasien som begrenser mulighetene. Vi kan tilby steder perfekte til ditt arrangement, tilpasset enhver bedrift, uansett størrelse. Lavvoparker, gårder og ulike hotell lokasjoner er bare noen eksempler.

Hos oss er du sikret samme prosjektleder fra idé til gjennomføring. En sommerfest handler om mennesker og det å se hver enkelt deltager i den store mengden. Det krever eierskap til arrangementet, og det får man kun ved å være med i hele prosessen og kjenne alle detaljer. Med over 200 arrangementer i året har vi opparbeidet oss et trent øye for detaljer, hva som funker og hva man bør unngå. 

Å sende oss en uforpliktende forespørsel er selvsagt gratis. For å gi et treffsikkert og best mulig tilbud, tar vi gjerne en forberedende prat før vi setter igang med tilbudsproduksjonen. 

Gå til vårt kontaktskjema her, fyll inn detaljer og vi svarer på din henvendelse.