Sommerfest, konferanse eller firmatur?

I så fall kan vi hjelpe deg enten det er stoler, dekor, scener, lyd og lys, scene, underholdning eller faglig foredrag, påmeldingsløsning eller booking av fly og hotell om du skal på firmatur med 10 eller 500 kolleger.

Sommerfest, sa du? 

De beste stedene blir ofte revet bort, men vi vet om rekke unike lokaler som ikke er kjent for folk flest. Vi har også dekoren som skaper stemningen enten du ønsker hawaii-stemning, white party, tropisk natt med Ibiza-musikk, eller bare en hyggelig kveld for gode kolleger. Mat og underholdning, musikk og dans. Du kommer med dine ønsker og vi tilpasser og leverer det som sørger for ekte sommerstemning for ditt firma. Alt tilpasset ditt budsjett, antall og alder på gjestene.

Konferanse eller seminar

Vår største konferanse er Høyres landsmøte som vi har arrangert de siste syv årene. Den minste konferansen vi har arrangert så langt i år hadde 20 deltakere. Vi har solide underleverandører innen lyd og lys og sceneproduksjon. Er det noen som ønsker bistand til å lage ferdig presentasjonen eller ønsker et kurs i presentasjonsteknikk? I så fall har vi flere ressurser å bistå med også her. Det samme gjelder foredragsholdere eller pauseinnslag. Skal vi filme noe som kan være avbrekk i programmet eller en del av programmet? Vi hjelper deg gjerne med alt fra manusarbeid til ferdiggjøring.

Vi drar stadig oftere på firmatur

Siden årsskiftet har vi i Kjentfolk bistått våre kunder med en rekke spennende firmaturer. Vi har vært på Malta, i Barcelona, i Las Vegas, Beograd, Stockholm og Roma, og gruppene har vært fra 15 til 80 reisende. Men vi legger også opp reiser for større og mindre grupper.
Reisemålet er sjelden en utfordring å finne, men det å skape den unike reisen derimot – det krever litt ekstra kunnskap. Det kan være aktiviteter eller teambuilding som får gruppene til å prestere på et helt nytt nivå, det kan være faglig innhold som skaper inspirasjon og motivasjon, eller det kan være den unike restauranten, hotellet du ikke visste var bygget eller totalen som gjør at du som arrangør blir applaudert ved reisens slutt. Vi bistår deg med alt fra påmelding til dere er hjemme igjen.

Fyll ut skjemaet her under med så mye informasjon som mulig, så tar vi kontakt i løpet av en arbeidsdag. Eller send oss en e-post med dine spørsmål til post@kjentfolk.no

Vi gleder oss til å jobbe sammen med deg!