Sommer med Kjentfolk!

Det har blitt noen sommerfester de siste ukene. Vi har bidratt med stort og smått, - bl.a. teknikk, fantastiske artister, temafester og sommerfestival. Med Kjentfolk på laget er du aldri for sent ute. Vi hjelper deg!

Sommeren er ikke over, men skal fortsette å gi oss masse sol og godt vær, noe som betyr at du også kan ta festlighetene utendørs.

Noen velger å utsette den til etter ferien også. Planlegger du årets sommerfest er Kjentfolk din optimale samarbeidspartner!

Kjentfolk AS har i årevis levert sommerfester i ulike konsepter og innhold med stor suksess. Her er det bare fantasien som begrenser mulighetene. Vi kan tilby steder perfekte til ditt arrangement, tilpasset enhver bedrift, uansett størrelse. Lavvoparker, gårder og ulike hotell lokasjoner er bare noen eksempler.

Av innhold er det også ubegrenset å velge mellom. Hva med forrykende standup show, musikalske innslag og sommermusikk fra f.eks. DJ Thomas Giebelhausen (den originale DJ Dan)? Thomas sørger for topp stemning gjennom hele kvelden! Eller hva med hele Postgirobygget på besøk?

Vi kan friste med variert grillbuffet, inkludert helgrilling av lam, smak av sommer og garantert høy stemning fra ankomst til hjemreise. Vi sørger også for busstransport og passende sommeraktiviteter.

 

 

For mer informasjon, kapasitet og tilbud, ta kontakt med oss på 22 87 10 70 eller post@kjentfolk.no.