Firmatur i Norge og utlandet

Vi hjelper deg med din neste firmatur

Inviter dine ansatte, kunder eller nettverk på firmatur i Norge eller utlandet. Vi hjelper deg med å finne destinasjonen som gir den rette rammen rundt ditt budskap. Du kan lene deg tilbake og nyte rollen som det gode vertskap.

Vår internasjonale erfaring sikrer at spennende, innholdsrike, lærerike og minnerike firmaturer i inn– og utland, manøvreres med sikker hånd av oss og vårt nettverk.

Firmatur med faglig innhold

Kjentfolk arrangerer firmaturer over hele verden. Ønsker du en aktiv firmatur? Hva med en skitur til Sierra Nevada – den spanske versjonen av Alpene? Eller kanskje du foretrekker en firmatur i Norge? Da kan vi tilby turer i vakker natur. Norge har i tillegg et stort og variert tilbud innen opplevelser og eventyr. Ta en fjelltur til Preikestolen, kos dere i koselige tretopphytter, eller ta med deg dine ansatte til rolige omgivelser på Svalbard med stjernehimmel og nordlys. 

Firmatur i utlandet

Firmatur i utlandet? Vi har mange gode forslag til destinasjoner utenlands – Venezia, Paris, Las Vegas og mer! La deg inspirere av noen av våre forslag nedenfor. 

Kjentfolk er medlem av Reisegarantifondet.