Firmatur i Norge og utland

Málaga

En by som har totalforvandlet seg fra grå og slitt til moderne og trendy, grønn og livlig!

Málaga… 300 soldager per år og lange badstrender som innbyr til sol og bading; men Málaga er langt mer enn som så. De siste årene har Malaga gjennomgått en enorm forvandling og har gått fra å være en skitten havneby til en liten kulturell metropol – en chic kosmopolit med førstklasses restauranter og et imponerende kulturtilbud.

Kunst er ikke noe nytt i Málaga, selv om Pablo Picasso levde største delen av sitt liv utenfor Spania så var Málaga hans fødeby hvor han levde sine første leveår. I Málaga finnes nå fantastiske museer og filialer av flere av Europas viktigste museer. Picassomuseet, Carmen Thyssen, Centro Pompidou, Statlige Russiske Museet og Museo Automovilistico som stiller ut verdens største samling av veteranbiler – eiet av en privatperson fra Portugal.

Malaga har kort vei til alt: flyplassen, den berømte Caminito del Rey, aktiviteter som juving, vannaktiviteter og ikke minst er det skikjøring i alpintanlegget i Sierra Nevada mellom desember og mai. I tillegg har Malaga et anstendig fotballag og muligheten for se en Spansk storkamp er stor.