Firmatur i Norge og utland

Davos

Et av de mest spennende vintersportsteder for deg og din bedrift!

Store snødekte fjell, endeløse skiløyper, tyrolerstemning og afterski. Dette er bare noen av opplevelsene du får hvis du legger den nye firmareisen til Davos. Bare to timer fra flyplassen i Zürich ligger Europas høyest liggende sted med bystatus 1560 meter over havet og venter med fantastiske naturforhold, – sommer som vinter!

Dette er regnet som et av Alpenes aller største skiresorter. Foruten 300 kilometer med alpinløyper og 75 kilometer langrennsløyper er mulighetene for teambuilding aktiviteter endeløse. For eksempel kan man prøve seg på en av de mindre bakkene med airboard, William Tell pil-og bueskyting, snøbowling og/eller golf, samt det berømte 100 meter «Heidi og Peter-løpet».

Davos er velkjent for sine konferansefasiliteter, bl.a. er det hit du må dra hvis du skal delta på en av verdens mest prestisjefulle konferanser; det årlige World Economic Forum med over 2500 deltagere.

Vi har tett kontakt og samarbeid med byens beste hotell- og konferansesteder, bl.a. det anerkjente og fasjonable Hotel Intercontinental med moderne rom og møterom, en 450 kvm festsal og spektakulært design.

I Davos kan du velge høydepunkter fra øverste hylle!