Firmatur i Norge og utland

Den franske riviera

...og kanskje Provence, Côte d´Azur eller fjellene bakenfor?

Mange har allerede oppdaget at den franske riviera er en lang rad perler av en kyst, med et spekter fra den hyggeligste lille bistro i Menton til jetsetliv i Monaco, Cannes eller St. Tropez. Fjellene bakenfor er det ikke så mange som har oppdaget ennå, med nasjonalparken Mercantour og utallige muligheter for sportslige aktiviteter og ski-kjøring fra 2600 m.o.h. på vinterhalvåret. Tour de France og Rally Monte Carlo skuffer sjeldent med tøffe fjelloverganger og bråkete shake-down mellom yachter og palasser. Tennis Monte Carlo eller Nice-Cannes maraton langs havet. Tør du utfordre de ansatte med en meningsfylt firmatur som premie?

Provence er langt fra en bakstreversk provins, her har man kultivert vin og det gode liv siden romernes tid. Her plantet man Frankrikes første vinranker som i den siste tiden har blitt en verdensomspennende suksess, men også olivenolje, frukt, grønnsaker og så mye mer.
Ikke mindre enn 383 restauranter nevnes i årets Michelin-guide, derav 5 tre-stjerners blant 77 stjerner spredt rundt i det vakre landskapet.

Azur-kysten strekker seg offisielt sett fra den italienske grensen til Hyères i syd.

Vi kan love uoppdagede perler og steder ikke mange har vært – om du har lyst på en tur «off the beaten track». Med bil med sjåfør, kule vintagebusser, classic cars, sykkel, til fots eller til hest!

Våtlandsområdet Camargue ved Marseille tiltrekker seg over 20 000 rosa flamingoer hvert år. Området der Gypsy Kings kommer fra har gode overnattingsmuligheter og bra aktivitets-tilbud. Aix-Avignon og Arles står alle på Unescos verdensarv-liste om du skulle ha behov for kulturelt påfyll.

Mellom himmel og hav, den franske middelhavs-kysten skuffer aldri.
I kombinasjon med nærliggende Piemonte eller en fergetur unna fjellriket Korsika er mulighetene mange.