Firmatur i Norge og utland

Svalbard

Ta med deg eventyrlige opplevelser fra et av verdens største områder med uberørt natur 78 grader nord!

Omgivelsene og stillheten på Svalbard blir praktisk talt til et kunstverk. I mørketida er det nordlyset og den uendelige stjernehimmelen som bergtar de som gjester Longyearbyen og Svalbard, om sommeren danner vakre farger og kontraster rammer omkring dramatiske brefronter, majestetiske fjellformasjoner, yrende fuglefjell og uendelig arktisk tundra med mangfoldig flora og fauna.

Det er en perfekt løsning for både små og store grupper som kanskje ønsker fred og ro for et kickoff, planlegging, eller andre anledninger hvor det å være sammen og teambuilding er i fokus.

Her finnes mange aktiviteter som deltagerne kan være med på; – sightseeing, båtturer, ekspedisjoner, beltevognsafari, hundesledeturer, isgrotte- og nordlysopplevelser i flere varianter. Eller hva med ølsmaking på Svalbard Bryggeri? Og ikke minst: Svalbards spennende historie, det unike dyrelivet og alle de interessante kulturminnene som finnes rundt på øygruppen.

Her finnes også muligheten til å se fascinerende Longyearbyen og områdene rundt. Alle sightseeing-tilbudene byr på spennende historieformidling og lokalkunnskap.

En reise til Svalbard kan være akkurat det deres bedrift trenger!