Firmatur i Norge og utland

Ski in – Beach out

Dette er løsningen for gruppen som rives mellom sand og snø

Fly til Malaga og reis direkte til Sierra Nevada. Her er den spanske versjonen av Alpene. Gondol og skiheiser – ca 21 stykker i tallet og nedfarter med utsikt mot Middelhavet og Nord-Afrika. Ski resorten ligger på 2100 – 3300 moh. Sierra Nevada er snøsikkert og holder åpent mellom desember og 1. mai, som er den siste offisielle helgen med skikjøring – akkurat som hjemme i Norge. Den aller beste tiden å reise hit er mellom februar og midten av April – med mindre 1. mai helgen er målet.

Her bugner det av lunsj terrasser, afterski og servering i bakken. Ompa-musikken og snaps er byttet ut med Latino rytmer og Cava. Solen er sterk, luften er tynn og ingenting minner om de tradisjonelle skiopplevelsene. Hotellene er flotte og tilbyr konferansefasiliteter og moderne SPA anlegg.

Etter konferanser, skikjøring og afterski og en god natt i fjellene, setter vi kursen tilbake til Malaga eller mot Marbella om det frister mer. Sol, stand og palmesus preger de neste dagene. Herlige luftige konferanse hotell, lange hvite strender langs Middelhavet- kulinariske opplevelser, kun iført shorts og hawaiiskjorten.

Herfra er det kort vei til andre aktiviteter som juving i elvene fra Sierra Nevada, vandring i den berømte Caminito del Rey eller strandaktiviteter som sandvolleyball eller vannaktiviteter.

Malaga har et anstendig fotballag og et flott stadion, planlegg at du får med deg en La Liga kamp med ditt Spanske favorittlag på besøk. Det samme gjelder for Granada, byen under Sierra Nevada, som også kan skilte med et av Europas viktigste historiske monument; Alhambra Palace.

Kjentfolk har reist mye i dette området og kan bistå deg i å finne den perfekte sammensetningen for din firmatur.