Firmatur i Norge og utland

Konferansereiser i Norge

Vårt eget land tilbyr vakker natur med nesten ubegrenset plass til alle typer aktiviteter, samt toppturer og skikjøring. Å legge konferansen i Norge åpner for mange minnerike opplevelser og spennende utfordringer, som styrker teamfølelsen i akkurat ditt lag.

Norge har et variert tilbud på opplevelser og eventyr. Legg ditt møte på steder hvor selve oppholdet er en opplevelse i seg selv. Luksushotell, herskapelige hotell i særklasse, koselige tretopphytter, Fyr, Glamping eller andre unike overnattingssteder.

Med utgangspunkt i de mest ikoniske fjellturene som for eksempel Preikestolen, Besseggen, Rallarvegen, Trolltunga og Romsdaleggen, legger vi opp til konferanser som binder det hele sammen til et ekte Norsk eventyr. Aktivitetene kan være jordnære eller adrenalinfylte, høyt, lavt, rått og fartsfylt – alt etter hvilken årstid du velger å holde din konferanse.

Norge er et langstrakt land og hele veien kan det oppleves kulinariske høydepunkter. Det er ikke bare Michelin-stjerner som lokker, med kortreist og hjemmelaget ute i distriktene heves standarden på hele opplevelsen av å samles i Norge.

Nyt Norge med god samvittighet og velg grønt i din neste konferanse.