Temafest

Sommerfest

Med sommeren kommer bedre vær, som betyr at du kan ta festlighetene utendørs. Planlegger du årets sommerfest er Kjentfolk din optimale samarbeidspartner!

Kjentfolk AS har i årevis levert sommerfester i ulike konsepter og innhold med stor suksess. I samarbeid med dere som kunde avdekker vi ønsket ramme og formål, og kommer med gjennomtenkte løsningsforslag. Enten dere bare trenger delleveranse som trubadur, servering, lokasjon  eller «hele pakka» har vi nettverket og erfaringen som kreves for en suksessfull sommerfest. 

 

Unike lokasjoner setter rammen for sommerfesten

Ikke undervurder hvilken effekt lokasjonen har for en ekstraordinær opplevelse. Vi finner rett sted, eller vi gjør om firmaets egne lokaler, være seg takterrasse, kantine, bakgård e.l. til noe nytt og fresht tilpasset formålet. Det finnes mange kule steder å være, men ikke alle er best mulige for en firmafest. Vi går løypa, ser for oss branding, logistikk, teknikk, strøm, sanitærforhold, hvor skjermet det er etc. for å sikre et fantastisk utgangspunkt. 

 

Konsept, mat og underholdning

Av innhold er det så mye gøy å velge mellom. Et konsept som gjennomsyrer arrangementet som en rød tråd er alltid kult. Alt fra invitasjon, dekorasjon, underholdning og servering i samme tema. Hva med å kjøre Festivaltema, Hawaiifest, beachparty, Midtsommarafton, American BBQ, Piknik i Parken, eller Lavvofest? 

Servering av mat og drikke på sommerfest er gjerne noe som skjer i mingleformat. Buffeter, matstasjoner, foodtrucks der deltagerne forsyner seg etter behov og ønsker gir en uformell og god ramme.  Samtidig som man ønsker å være raus og ha mye av alt, ønsker man et lavt matsvinn. Vi har over mange år samlet erfaring og statistikk sammen med våre flinke leverandører og kommer med nøye overveide anbefalinger. 

Videre er jo selvsagt underholdning viktig. Avhengig av tema, har vi et bredt utvalg av artister. Det kan være musikalske innslag med f.eks. Admiral P., partymusikk med DJ Mariann Rosa eller DJ Tuva, en morsom konferansier som leder kvelden. 

 

Bare fest og moro? 

Hva med å starte sommerfesten med noen morsomme teambuildingsaktiviteter? Eller gjøre reisen til festen som en aktivitet? En myk og morsom overgang fra arbeidsdag til fest, kan være en CSR-aktivitet (Corporate Social Responsibility). Der kan man utføre noe felles gode, samle inn penger til en organisasjon. 

 

Dårlig vær på sommerfesten?

Å planlegge en sommerfest er gjerne noe man gjør mens snøen ligger jevnt over det ganske land. Man drømmer om sol og sommer, nærmest kjenner lukten av solkrem og grillmat. Datoen er satt, alt er bestilt, og fingrene er krysset. Men på arrangementsdato er det 12 grader og regn. Hva nå?  Å planlegge godt er gjerne noe man gjør to ganger, dvs Plan A og Plan B. Det er enkelte ting man ikke rår over, og været er en av dem. Så ta høyde for at man må kunne gjennomføre som planlagt selv om været forandrer seg. 

 

Deltagerlogistikk

Deltagerlogistikk er viktig. Sett deg inn i gjestenes reise. Hvor mange eksakt blir man? Blir alle behov sett? Har du nok mat og drikke? Har du for mye, slik at det koster mer enn nødvendig? Med vårt påmeldingssystem Eventreg er det ikke tvil om hvor mange man blir, hvor mange som har dietter og allergier å hensynta etc. God logistikk og flyt starter med å kjenne gjengen som kommer. Da er en nøye gjennomtenkt påmelding svært viktig.  Ved å sende ut påminnelser til de påmeldte i forkant, forhindrer du også «no-show», folk som bare ikke dukker opp. En hyggelig SMS fra Eventreg på mandag som minner om sommerfesten fredag, sørger gjerne for at man tar den ekstra telefonen til barnevakten man avtalte med i mars da invitasjonen kom.  

Videre er trygg og god transport til og fra stedet en viktig del av gjestenes opplevelse. 

 

Fotografering

Å forevige øyeblikkene er alltid stas. Når mandagen kommer og alle snakker om festen, er det stas å ha en felles billedpool. En organisert fotografering med en erfaren eventfotograf som også kan lage en filmsnutt er virkelig å anbefale. Å ta eierskap til billeddelingen med en online fotobar er suksess, der bildene er godkjente og klare for deling med ansatte. 

 

For mer informasjon, kapasitet og tilbud, ta kontakt med oss på 22 87 10 70 eller post@kjentfolk.no.

 

 

Tilbyr: