DJ's

Thomas Giebelhausen

Opplev virkelighetens “DJ Dan” i et herlig DJ-fyrverkeri helt utenom det vanlige!

Mens Morten Ramms «DJ Dan» kjører en rosa stil på afterski, er orginalen, Thomas Giebelhausen, ofte kledd i blått. Tønsberg-DJ-en Thomas Giebelhausen er inspirasjonen bak Morten Ramms populære karakter «DJ Dan». Morten Ramm tok hele Norge med storm da hans fargerike afterski karakter «DJ Dan», for første gang dukket opp på TV 2 i vinter. Nå viser det seg at karakteren faktisk er inspirert av en ekte DJ fra Morten Ramms barndomsby Tønsberg.

Siden 1990-tallet har han vært en kjent skikkelse i Vestfold-byen. Selv befant Giebelhausen seg i Hemsedal da den elleville parodien av ham rullet over norske TV-skjermer for første gang.

I likhet med «DJ Dan» har også Giebelhausen blondt, halvlangt hår, men han mener selv at det er pratingen mellom låtene som er den største likheten.
– Jeg har jobbet med mikrofon bestandig, og det er nesten ingen andre som gjør det, sier Giebelhausen. Det kan gjerne være at jeg kommer med en kommentar til de jeg ser på dansegulvet, forteller han.

Giebelhausen startet å jobbe i utelivsbransjen i Tønsberg på 80-tallet. Allerede som 13-åring fikk han sansen for DJ-yrket, og har siden den gang snurret CD’er på ulike utesteder i østlandsområdet og Hemsedal. Jeg begynte med vinyl, men gikk raskt over til CD plater. -Mens de andre DJ-ene nå har all musikken på dataen, så bruker jeg bare CD-er. Det blir for upersonlig med en Mac, mener Giebelhausen. Mens Ramms «DJ Dan» holder seg til den glade Nittitalls musikken, er virkelighetens «Dan» opptatt av å spille forskjellige låter fra alle tiår.