Bli med til topps!

Svalbard er mer enn isbjørn og nordlys. Bli med til toppen av jorda og opplev noe helt spesielt med din bedrift.

Omgivelsene og stillheten på Svalbard blir praktisk talt til et kunstverk. I mørketida bergtar nordlyset og den uendelige stjernehimmelen deg. Om sommeren er det fargene og kontrastene som rammer inn omgivelsene med mangfoldig flora og fauna. Lyset og roen, uansett årstid, finner du ingen andre steder!

 

svalbard-sommer

 

En firmareise til Svalbard er en perfekt løsning for både små og store grupper som kanskje ønsker fred og ro for et kickoff, planlegging, eller andre anledninger hvor det å være sammen og teambuilding er i fokus.

 

snoscooter-svalbard

 

Her finnes mange aktiviteter som deltagerne kan være med på; – sightseeing, båtturer, ekspedisjoner, beltevognsafari, hundesledeturer, isgrotte- og nordlysopplevelser i flere varianter. Eller hva med ølsmaking på Svalbard Bryggeri? Og ikke minst: Svalbards spennende historie, det unike dyrelivet og alle de interessante kulturminnene som finnes rundt på øygruppen.

Her finnes også muligheten til å se fascinerende Longyearbyen og områdene rundt. Alle sightseeing-tilbudene byr på spennende historieformidling og lokalkunnskap.

 

 

En reise til Svalbard kan være akkurat det deres bedrift trenger!