Jubileumsfest

Hvert år feirer Posten og Bring jubilantene sine, og Kjentfolk AS har i mange av dem levert innhold til festen. I år var intet unntak og 12 veteraner kunne markere hele 50 år i tro tjeneste!

Posten Norge AS er et nordisk post- og logisitikkonsern med 18 590 ansatte som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk.

Da de samlet over 200 medarbeidere som har jobbet henholdsvis 25, 40 og 50 år i konsernet til en skikkelig jubileumsfest var det Kjentfolk AS som leverte teknikk og underholdning til arrangementet.

Igjen var det Bjarne Brøndbo som stod for det meste av underholdningen. Han har flere ganger vært konferansier for jubilantmiddagene og leverte nok en gang med både varme og trøkk fra scenen. Han opptrådte både alene med kjente og kjære musikalske numre, og også sammen med Postens eget kor PostCanto.

Gjennom kvelden stod gruppa Showpatruljen for musikalske avbrekk skreddersydd etter kveldens tema, og etter at alle jubilantene var behørig hyllet avsluttet gruppa RadioHits festaftenen med en to timers lang hitparade.

Foto: Jørgen Kirsebom

"Tusen takk for nok en fantastisk gjennomføring! Igjen klarer dere å bygge opp kvelden slik at jubilantene sitter igjen med en stor opplevelse. Vi er fornøyd med hvordan oppgaver blir løst i forkant. Dette gir trygghet." - Mette Kylgård, rådgiver kurs/konferanser, Posten Norge AS