Digitale arrangementer og digitale konferanser

Digitalt arrangement og digital konferanse – et eventlokale for alle

Kjentfolk Studio passer perfekt til både live og digitale arrangementer, og ikke minst en spennende kombinasjon av de to.

Lokalet er et av Oslos flotteste eventlokaler med det aller siste innen avanserte lyd-, lys-, scene-, bilde- og streaming-tekniske løsninger samt fasiliteter for servering av mat og drikke. Her er det mange som legger sin digitale konferanse eller sitt digitale arrangement!

Produser sammen med oss

Kjentfolk Studio er en permanent løsning og du kan trygt legge en digital plan som er fremtidsrettet hos oss. Gjennom analyse av arrangementets formål og budskap, tilpasser vi studioet visuelt for å underbygge målet og deres ønsker.

Sammen trener vi på manus og fremføring, og vi sørger for at opplevd avstand mellom deltagerne og studio blir minimal. Vi ønsker at ditt digitale arrangement skal bli en best mulig opplevelse for både dere, og publikum.

Personlig preg

Vi har en rekke forskjellige temaer tilgjengelig for å gjøre studioet om til eksempelvis kjente TV-formater, talkshows, eller et nyhetsstudio.

Formålet er ikke bare estetikk, men det skaper grobunn for gode samtaler, humorinnslag og faglige diskusjoner når deltagerne sitter i komfortable og visuelt kjente situasjoner. Samtidig gir det en god opplevelse for seeren.

Typiske digitale aktiviteter for Kjentfolk Studio

–  Live streaming for et internt nettverk
– Live streaming for åpent publikum, med eller uten billettsalg (SoMe/TicketCoTV etc)
– Opptak for å sende på et senere tidspunkt
– Sending med publikum i salen
– Sending uten publikum i salen
– Mulighet for servering til publikum og deltagere, egen bar og catering