Aktiviteter og teambuilding for bedrifter

Power Escape

For en tid tilbake ble et av de fire Skrik-maleriene av Munch solgt til en ukjent kjøper. En anonym kunstsamler har fått nyss i at den velstående og aldrende Fru Lyche er den ukjente kjøperen. Kunstsamleren har han nå kontaktet dere for å stjele maleriet mot en stor sum penger.

Et gitt antall hotellrom er likt utstyrt med koder, nøkler, gåter, og skjulte ledetråder. På veggen henger Skrik maleriet og oppgaven om å stjele maleriet virker som en enkel sak. Men det er ett stort hinder – maleriet er låst fast med en lås som selv den beste lås-smeden ikke klarer å åpne uten nøkkel.

Lagene må løse koder og oppgaver, samt finne ledetråder som kan avsløre hvor Fru Lyche har gjemt nøkkelen. Hotellrommet må undersøkes etter nøkler, koder og skjulte ledetråder. Det meste kan snus og vendes på og alt dere trenger for å løse mysteriet for hvordan å få løs maleriet fra veggen er enten i rommet eller i de kreative hodene deres.

Lagene må samarbeide og kommunisere godt. Pågangsmot, kreativ tankegang og løsninger utenfor «boksen» er nøkkelord for suksess i The Power Escape.

Førstemann til å finne nøkkelen, låse opp låsen, stjele maleriet og sende en selfie med maleriet til kunstsamleren, får den store pengesummen som er utlovet. MEN… Avsløringen om hvem som klarte å ”Escape” med maleriet først, blir ikke avslørt før under middagen.

Vi garanterer en intens og morsom time!