Konferanse og foredrag for bedrifter

Ingvar Ambjørnsen

Nå kan du og din bedrift få et spennende og annerledes møte med den legendariske og høyt elskede forfatteren!

Det hersker ingen tvil om at Ingvar Ambjørnsen er en av Norges mest anerkjente og populære nålevende forfattere. I tillegg er han også en av de mest produktive gjennom tidene. Etter at han roman-debuterte i 1981 har han utgitt til sammen godt over 40 bøker og er oversatt til flere språk; deriblant albansk, tyrkisk, spansk og engelsk.

Hans forfatterskap innbefatter flere genre – romaner, kriminalromaner, novellesamlinger, barne- og ungdomsbøker og essaysamlinger. I tillegg har han mottatt en rekke priser for sitt forfatterskap, og er en samfunnsengasjert spaltist i VG.

Flere av bøkene hans er filmatisert med stor suksess, og filmen Elling ble nominert til Oscar i 2001. Spesielt er det også at teaterforestillingen om Elling nå har blitt satt opp i Londons West End. Dette er trolig første gang noe sånt skjer med et norsk stykke siden Ibsens dager!

Nå kan du og din bedrift møte Ingvar Ambjørnsen! Dette kan foregå innenfor en rekke forskjellige rammer og temaer. Han har bred erfaring med både foredrag og høytlesninger og gjennom årene har Ambjørnsen møtt både små og store grupper som er interessert i forfatterskapet hans.

Nå kan du også oppleve Ingvar Ambjørnsen i en helaftens forestilling med Ellings blogger.