Konferanse og foredrag for bedrifter

Erik Møller

Ettertraktet foredragsholder, coach og lederutvikler, med spesialisering innen løsningsfokusert ledelse og organisasjonsutvikling.

Erik er daglig leder i Erik Møller Consulting AS, og har over 30 års erfaring som coach, foredragsholder og lederutvikler.

Hans arbeidserfaring har gitt han en egen evne til å formidle kunnskap og skape innsikt på en måte som treffer folk hjemme. Han snakker like godt til alle nivåer i organisasjonen, og er meget god til å involvere tilhørerne i lærende aktiviteter og praktiske øvelser. Temaene han tar opp er like aktuelle uavhengig av bransje og rolle, og har betydning både for jobbsituasjonen og privatlivet.

Erik har en god blanding av naturlig autoritet og ydmykhet når han snakker. Det gjør at folk lytter og kjenner seg igjen. Det han snakker om er tilsynelatende enkelt og selvfølgelig, men det har en dybde som berører og en kraft som motiverer. Og så har han en lun humor! Du får garantert med deg noen nyttige metoder og flere aha-opplevelser fra hans foredrag.

 

Foredragene kan holdes på norsk eller engelsk, og titler på mulige foredrag er:

– Endringskoden – hvordan lykkes med endringsprosesser i din virksomhet?

– Selvledelse og stressmestring for ledere.

– Hva kjennetegner effektive team?

– Mestringskultur: Alle kan bli god med riktig «Mindset».

– «Refleksjoner fra et levd liv» – en Kick-off med mening