Edutainment

Anders M. Tangen

Programleder, radiovert, komiker, og glimrende foredragsholder. Tydelig og poengtert, men med fare for latterkrampe.

Noe av det han gjør er å ha skjult teater, enten alene eller sammen med skuespiller Kristin Aafløy Opdan. Han kan for eksempel komme i en bedrifts faglige seminar som nevrotisk motivator, politisk rådgiver, kelner eller nyansatt i bedriften. For deretter å avsløre spøken under middagen, og da holde et hylende morsomt musikalsk standupshow.

Anders er mye brukt som konferansier og toastmaster på store og små konferanser. Han skaper en lett og ledig stemning, og med den forståelse av temaene faglige konferanser ofte krever.

Som foredragsholder er han en energibunt med dybde, substans og en egen evne til å dra ut i det som tilsynelatende virker som en distraherende tankerekke. Helt til foredraget er over og alle trådene samles til ny innsikt, latter og refleksjon.

Noen titler på foredrag er Når sant skal sies – et fordomsfullt foredrag om din yrkesgruppe, It`s all in the huggu, Smalltalk – en vei til bedre relasjoner og Født til omstilling. I foredragene tar han utgangspunkt i prinsipper hentet fra gestaltpsykologien og egne refleksjoner fra tida som journalist, komiker og original.