Tekniske løsninger

Tekniske løsninger

Vi tilbyr avanserte tekniske løsninger innen lyd, lys, scene og bilde, samt spektakulære effekter som pyroteknikk og laser. Med over 20 års erfaring følger vi med i den tekniske utviklingen, og vet hva som fungerer til den gitte situasjonen. Vi samarbeider med de beste leverandørene og teknikerne i bransjen og skreddersyr den tekniske løsningen tilpasset dine behov og budsjetter. Våre erfarne teknikere sørger for et teknisk prikkfritt arrangement!

Lyd

En god lydopplevelse er essensielt enten det er konferanse, middag, konsert eller annen sosial samling. Vi skreddersyr og tilpasser den lydtekniske riggen til hvert enkelt arrangement og formål. Antall gjester, lokalets størrelse og utforming, samt innholdet på scenen er avgjørende. Vi leverer lydtekniske rigger enten det er 30 personer i en liten restaurant eller utendørskonsert for 10.000 personer på en fotballbane. Våre kyndige lydteknikere sørger for prikkfri teknisk gjennomføring.

Lys

Lys er viktig for å skape den rette atmosfæren på et arrangement. Vi tilpasser leveransen til kundens ønsker og behov fra enkelt front- lys til store og avanserte lysrigger. Våre leverandører er blant de beste i bransjen og leverer kun utstyr av ypperste kvalitet. Miljø- belysning er eksempelvis svært stemningsskapende og kan sette prikken over i’en på et hvert arrangement. Våre lysteknikere er av beste merke og sørger for sikker og god gjennomføring.

Scene

Vi tilbyr alt fra enkle scenetekniske løsninger til store avanserte scenerigger, dreiescener og forsterkede scener med bilramper med mer. Scenen tilpasses bl.a. lokalet, antall mennesker og innhold, gjerne med flott inndekning av scene, stjernebakteppe og nødvendige trusserigger i henhold til ønsker og behov.

 Bilde

Vi leverer alt fra enkle billedtekniske løsninger til store produksjoner med det siste innen teknologi. Alt tilpasses dine ønsker, behov og budsjett. Her er det kun fantasien som setter grenser. For å kunne formidle innhold eksempelvis på en produktlansering, fagdag eller award er det billedtekniske en svært viktig del. Kyndige AV-teknikere sørger for at alt går smertefritt. Vi tilbyr også innhold til skjermene som design, animasjoner, interaktivitet, produksjon av VB-filmer osv.

Pyroteknikk

Våre leverandører av pyroteknikk er blant de mest erfarne i bransjen og leverer alltid topp kvalitet, tilpasset våre kunders og artisters ønsker, behov og budsjett, og med sikkerheten som fremste prioritet. Leveransen skreddersys i hvert enkelt tilfelle og det tilbys et stort utvalg av ulike effekter som eksempelvis CO2, konfetti, flammer og fyrverkeri.

Laser

I samarbeid med spesialister på laser tilbyr vi alt fra enkle til storstilte og spektakulære lasershow på våre arrangementer. Med laser kan man på et øyeblikk totalt forvandle et lokale og skape en helt spesiell atmosfære og stemning blant publikum. Noe for de som vil overraske og forbause sine gjester med noe nytt og spennende!