Komikere

Trine Lise Olsen

Frisk og frekk dame fra nord, - med en god dose selvironi og glimt i øyet kan Trine Lise si hva som helst, og du vil flire og bli sjarmert!

Trine Lise vant Den norske humor på NRK i 2009, siden det har hun jobbet som komiker på heltid, med sine karakterer og stand up kan hun passe til enhver anledning.

Om det er som samen Anne Berit Balto som sprer skrekkblandet fryd med sitt apatiske og monotone uttrykk, eller om det er norskamerikanske Chrystal Chandelier, selvlært sexolog, som elsker å dele sine råd (om du vil ha de, eller ikke) som tar turen, er helt opp til deg. Det finnes også utallige andre karakterer som kan brukes.

Det er friskt, frekt, masse selvironi og god nordnorsk humor Trine Lise leverer. Hålogaland Teater gav høsten 2013 Trine Lise Olsen «rett» til å ta scenen. Den retten brukte hun til å sette opp Æ har rætt!

Det handler om å vokse opp som barnehjemsbarn i åttitallets Finnmark. Det handler om det å miste en far, om å miste en mor, om å miste en familie. Det handler om å finne seg selv, om å finne løsninger og om å få en ny mor når en trenger det som aller mest. Trine Lise møter verden med en bunnløs ærlighet. Både som utøver og menneske er hun utfordrende, overraskende, ikke så lite frekk og ikke minst varm.

Æ har rætt! er en ærlig, rå og morsom forestilling om retten til å være seg selv.