Komikere

Tom Mathisen

Fyller rommet med kreativ lystgass!

Med to spillefilmer, 40 album, utallige liveshow og TV-serier på samvittigheten, er Tom både en levende kulturskatt og en rutinert entertainer.

I over 40 år har han påført det norske folk kroniske smilerynker og beinharde lattermuskler.

Konferansier eller toastmaster, artist eller musiker, komiker eller tekstforfatter; – han behersker alle roller med en imponerende intuitiv presisjon. Med så mye erfaring er det lite denne mannen ikke evner. Når det er sagt bør du neppe la Tom rotfylle over en lav sko. Vil du derimot fylle rommet med kreativ lystgass, da får du Toms lattermedisin på munter resept. Med sin velkjente fortellerstemme fra de legendariske Brødrene Dal-seriene kan han også skape en original og spennende tråd gjennom kvelden.

Tom er også en svært habil gitarist og låtskriver, med en forkjærlighet for jazz. Han stiller villig opp om ditt arrangement krever litt myk bakgrunnsmusikk, eller for å spille gamle slagere som Det er en fin dag og Arne Belinda og mange, mange flere. Ønsker du en skreddersydd låt til ditt firma? Mannen bak den fengende radiohiten til Ali kaffe står til din disposisjon. Nevnte vi forresten at Tom har jobbet i reklamebransjen parallelt med sine andre prosjekter i snart over 40 år?

Tom Mathisen er en levende legende. En kjent og folkekjær artist, komiker og musiker. Og han er tilgjengelig for ditt arrangement!