Band

The Radio

Hvordan ble kjente og kjære sanger til store hits før MTV og musikkvideoene? Før internett? Før YouTube, Spotify og iTunes? På radioen!

Bandet The Radio har tatt utgangspunkt i nettopp dette, kjente og kjære musikalske radiominner trekkes opp av hatten fortløpende. Hvem husker ikke Wake Me Up Before I Go Go på NRKs Ti i Skuddet? Hvem husker vel ikke The Look med Roxette fra Midt i Trafikken på P4? Når du hører på radioen har du tenkt på alle minnene låtene vekker?

Helt siden 1920-tallet og frem til i dag har radioen hatt en helt sentral plass i det norske folkets hjerter. Bandet The Radio ønsker å formidle noen av disse helt spesielle musikalske minnene presentert live i løpet av en kveld.

The Radio er ikke bare et fantastisk partyband, de kan også spille taffel på ditt arrangement. Med piano, kontrabass og fløyelsmyk vokal sørger The Radio, eller Radio Taffel om du vil, for en stemningsfull og myk start på arrangementet. Bandets to kvinnelige medlemmer Jeanette Skipperstøen Angell og Silje Karlsen kan i tillegg gjøre stemningsfulle og hyggelige musikalske innslag under middagen. Hva med litt vakker sang akkompagnert med piano før forretten, før hovedretten og desserten? Her er det bare å velge fritt i bandets musikalske a la carte-meny!