Temafest

The Elton Show

Ønsker du en uforglemmelig begivenhet? Bli med på feiringen av et ikon og en av de mest elskede artistene i verden!

The Elton Show – A celebration of the Rocket Man er en hyllest til Elton Johns største hits presentert av den internasjonale artist/låtskiveren C.J. Marvin.
Så storslagent underholdende er dette så mye mer enn ett nytt “look-a-like” nummer. Dette showet er en glitrende gjenskaping av den magiske følelsen av Elton John og hans musikk.

For millioner av oss, har Elton’s Grammy-award vinnende sanger formet en del av gjennomgangsmusikken i våre liv, tiår for tiår. Sammen med hans overdådige stil og dynamiske opptredener, har han blitt en levende legende i popmusikkens verden. C.J. Marvin opptrer overbevisende som Elton John iført de overdådige og fargerike kostymene, og han spiller piano live.

Showet dekker 4 tiår fulle av utrolig musikk, fra 70-tallet og fram til idag, inkludert mange av Elton’s største hits; fra den tidløse Your Song og rockeslagerne som Saturday Night’s All Right for Fighting, via I’m Still Standing til Can you feel the love tonight?. Showet inkluderer også de siste låtene fra The Captain & the Kid albumet. The Elton Show kaprer essensen av Elton John med hans live band og kordamer. Når C.J. synger vil du tro at det er Elton John du hører!

The Elton Show er en spektakulær og underholdende kveld og en ektefølt hyllest til musikken og energien fra The Rocket Man!