Temafest

Sultanens Aften

Du og dine gjester inviteres til middag i Sultan Ali Ahmed Tabrizi the third sitt Palass!

Scenen i lokalet blir rigget og pyntet i en eksotisk 1001 natt-ramme. Lyssetting, musikkunderlag, røkelse og atmosfære skaper en svært eksotisk og unik ramme. I løpet av kvelden beriker Sultanen sine gjester med underholdende anekdoter fra sine selvskrevne Sultanic Verses. I tillegg byr den kongelige verten på underholdning fra sitt univers.

Flotte haremspiker og en fantastisk gjøgler er noen av ingrediensene. Dersom det passer Sultanen vil han by noen av gjestene på en kongelig massasje gitt av hans mystiske haremspiker. Maten som serveres er inspirert fra det fjerne Østen og vi garanterer en annerledes opplevelse som er gjennomført til minste detalj. Dette arrangementet vil definitivt skape minner for livet! Og hvem vet, kanskje Sultanen selv vil vandre blant sine gjester?

Ved åpningen av middagen annonseres Sultanens ankomst av en Budbringer. Sultanen og hans harem gjør entré etter denne introduksjonen. Erfaringsmessig er effekten stor dersom en representant fra ledelsen tar på seg jobben som budbringer og ønsker velkommen. Vi ordner selvsagt et tematisk kostyme tilpasset personen.

Tilbyr: