Musikkartister

Stor Overraskelse

Stor overraskelse er akkurat det navnet lover. Gruppa gjør teatersport i hip-hop drakt. Alt er improvisert, noe som gjør hver opptreden unik

Showet er interaktivt, slik at publikum i stor grad kan påvirke det som skjer. Gutta bak konseptet er Norges beste innenfor sitt felt, de ønsker å sprenge grenser for hva man kan gjøre og hvem man kan nå med rap.

Skranglebein og Nils m/Skils improviserer treffsikre rim, mens det ekstraordinære enmannsorkesteret Droolian lager rytmene. Alt preges av omgivelsene; kanskje oppsummerer de et foredrag alle i salen nettopp har vært vitne til på en humoristisk måte, eller de forteller historier der publikum er med og bestemmer hvem de er og hva som skjer, intervjuer tilfeldige personer for så å lage hele låter om dem der og da. Slik blir hver opptreden unik, og den skapes i samspillet mellom artistene, de som er til stede, og tema for eventet.

Stor Overraskelse har gjentatte ganger vist sin evne til å tilpasse seg og spille på lag med forskjellig publikum, som gjør at de passer perfekt til alle typer arrangementer!