Musikkartister

Stine Hole Ulla

Stine markerte seg som den første kvinnelige vinneren av Norske Talenter, og det bare som 17-åring. Senere har hun også vært med som finalist i MGP.

Hun utmerket seg tidlig med sin vakre stemme, og begynte allerede i en alder av 12 år å ta sangtimer. Da hun var 14 år sang hun seg inn i talentutviklingsprogrammet til Musikkonservatoriet på NTNU i Trondheim, og har senere også gått på talentutviklingsprogrammet til Barratt Due.

Stine blir mye brukt på mange forskjellige arrangement. Både som solist til Symfoniorkester, kor og korps, til egne opptredener under jubiléer, julebord og andre eventer.  Hun behersker de fleste sjangrene, men utmerker seg spesielt i den mer klassiske stilen.  Hun åpnet blant annet Bislett Games 2014 med nasjonalsangen på deres 50-års jubileum.

Ikke minst har hun hatt noen flotte opptredener og turnéer sammen med blant annet Rein Alexander, Åge Steen Nilsen, Jan Eggum og Erlend Bratland.  Hun var også den første norske artisten som opptrådde med KYGO.

Stine ga ut juleplaten Verden Blir Hvit i 2013, der var blant annet KORK medvirkende. Dette skjedde bare ett år etter hun gikk av med seieren i Norske Talenter. Og var med i MGP-finalen i 2016 med låten Traces.